26.02.2018

Донација на прехранбени артикли и облека

Припадниците на полкот за Специјални Операции, во Меѓуопштинскиот центар за социјална работа на град Скопје, донираа прехранбени артикли и облека за социјално загрозените семејства.

 

Донацијата се состоеше од околу 400 полуоброци составени од млеко и прехранбени производи, а беа донирани и неколку пакети со облека. Оваа акција е дел од активностите со кои единицата се подготвува да го одбележи денот на единицата.

 

Припадниците на полкот и овој пат како и многу пати досега на дело ја покажаа хуманоста да помогнат онаму каде што тоа е потребно.