НАТО регионална работилница за вежбата „REGEX 19“

Од 03.09. до 06.09.2019 година во хотелот „Холидеј Ин“ во Скопје се реализираше шестата НАТО регионална работилница за вежбата „REGEX 19“ на која учество зедоа претставници од 20 партнерски земји како и од Здружената команда на НАТО од Неапол. Воведно обраќање имаше директорот на вежбата, полковник Звонко Мајсторски кој ги поздрави присутните и им се…