Затворен 11 регионален футсал „Куп за мир 2019“

По петдневни интентзивни натпревари во спортскиот центар „Јане Сандански“ во Скопје, со победа во финалето на екипата од Босна и Херцеговина, против екипата на Црна Гора заврши 11-ти регионален футсал „Куп за мир 2019“. На  церемонијата на свечено затварање, кое се одржа во касарната „Гоце Делчев“ беше доделен пехар на овогодинешниот победникот на футсал куп,…