Донација на прехранбени артикли

Во духот на хуманоста како и секоја година така и оваа во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници припадниците на полкот за Специјални Операции донираа прехранбени артикли на социјално загрозени семејства и деца без родители. Денес 28.12.2018 година во дел од општините во град Скопје припадниците на полкот за Специјални Операции донираа околу 400 полуоброци…