Посета на шефот на канцеларијата на НАТО на полкот за Специјални Операции

На ден 23.07.2018 во посета на полкот за специјални операции беше шефот на канцеларијата на НАТО при Министерството за одбрана, морнарички капетан Горазд Бартол, со своја делегација. За време на посетата се разговараше за потребите и можностите за соработка на полкот за специјални операции со канцеларијата на НАТО, односно со единиците за специјални операции на…