Воено-медицинскиот центар го одбележа 21-ви декември, Денот на единицата

Воено-медицинскиот центар (ВМЦ) од составот на Бригадата за логистичка поддршка со воена свеченост која е во рамки на активностите за 25 години од формирањето на Армијата на Република Македонија, го одбележа 21-ви декември, Денот на единицата. Командантот на брЛП, полковник Цветко Јаневски, честититајќи го денот на единицата, истакна дека да се има единица во составот…