Полкот за Специјални Операции оддаде почит на загинатите припадници од единицата во Вејце

Во касарната „Илинден“, пред спомен обележјата и градските гробишта во Бутел – Скопје, село Бунарџик, Куманово и Македонска Каменица со полагање на свежо цвеќе со длабока почит беше одбележана шеснаесетгодишнина од трагичното загинување на припадниците на баталјонот за Специјални Намени во реонот на село Вејце. Во чест на загинатите Роберт Петковски, Бобан Трајковски, Миле Јаневски…