Реализација на кондиционен марш на припадниците на инженерискиот баталјон (инжб)

Командата, штабот и потчинетите единици на инжб од составот на 1.механизирана пешадиска бригада на ден 28.11.2016 година во време од 08:30 до 15:30 часот реализираа кондиционен марш на релација с. Катланово – Езеро Младост. Кондициониот марш е планска активност на единицата во согласност со годишниот календар за обука и служи за проверка и подобрување на…