Активности во полкот за Специјални Операции по повод денот на единицата

Во рамки на одбележувањето на Денот на полкот за Специјални Операции – 1-ви Март, во периодот од 16.02. до 29.02 се реализираа неколку активности со кои единицата го одбележа својот ден. Одбележувањето на денот започна со спортските игри во кои низ спортски и натпреварувачкиот дух силите ги одмерија единиците кои се сместени во касарната „Илинден“.…