Традиционална поделба на новогодишни пакетчиња во касарната „Страшо Пинџур“ во Петровец

Традиционално и оваа година со транспортен хеликоптер на АРМ на воениот дел од аеродромот „Александар Велики“ во касарната „Страшо Пинџур“ во Петровец, пристигна и подели новогодишни пакетчиња најомилениот новогодишен лик кај најмладите – Дедо Мраз. Тој им подари новогодишни пакетчиња на децата на загинатите припадници на воздухопловната бригада и на деца на вработени во оваа…