Одбележување на помен на загинатите припадници на единицата во Вејце

Денес 28.04.2015 година пред споменикот на загинатите припадници на баталјонот за специјални намени „ВОЛЦИ“ во касарната „Илинден“ беше одржан помен на загинатите припадници од единицата во Вејце. Пред споменикот на загинатите Роберт Петковски, Бобан Трајковски, Миле Јаневски и Игор Костевски букет со свежо цвеќе положија припадниците од баталјонот, семејствата на загинатите, делегација на ГШ на…