Припадниците на АРМ ангажирани за евакуација на жителите на Обреновац

Вчера (17.05.2014 година), припадниците на АРМ кои беа дел од хуманитарниот конвој на Република Македонија безбедно пристигнаа во вечерните часови во Република Србија. Во текот на денешниот ден, припадниците на АРМ успешно ги извршија добиените задачи кои им беа доделени од страна на воспоставениот кризен штаб за подрачјето на градот Обреновац. Голем број на жители…