Одбележување на помен на загинатите припадници на баталјонот за специјани намени во Вејце

Денес 28-ми април 2014 година во касарната „Илинден“ во Скопје се одржа пригодна церемонија по повод одбележувањето на тринаесетгодишнината од трагичното загинување на припадниците на баталјонот за специјални намени во реонот на село Вејце. Во чест на загинатите Роберт Петковски, Бобан Трајковски, Миле Јаневски и Игор Костевски, на спомен обележјето пред баталјонот за специјални намени…