Годишна конференција за обука на АРМ

Денес, (25-ти март 2014 година) во Домот на АРМ во Скопје, во организација на ГШ на АРМ се одржа конференција за обука на АРМ. Конференцијата ја отвори Директорот на ГШ на АРМ генерал-мајор Димче Петровски кој го нагласи значењето на оваа конференција, на која потчинетите команди и единици до ГШ на АРМ ги искажуваат буџетските…