Проштална средба на НГШ на АРМ со потполковник Манфред Стеиб од Канцеларијата за врски на НАТО во Република Македонија

Денес, 2-ри мај 2013 година, Началникот на ГШ на АРМ генерал-мајор Горанчо Котески оствари проштална средба со потполковникот Манфред Стеиб од Канцеларијата за врски на НАТО во Република Македонија. На средбата генералот Котески му се заблагодари на потполковникот Стеиб за неговата работа и стручен ангажман, при што нагласи дека тој дал соодветен придонес во достигнувањето…